Friday, 23 May 2014

Rosé

Heti kun tuli kevät ja valoa, kaivoimme grillikauden avajaisten kunniaksi viime kesän lomareissulta tuodut viimeiset rosét esiin. Mieleen tuli ihania muistoja tuolta matkalta. Tämän viinitilan pihan laventelipuskat kuhisivat perhosia ja tytär nappaili niitä varovasti käteen. Ja päästi tietysti varovasti takaisin lentoon. Pian vien teidät kuvamatkalle Etelä-Ranskaan!


KÄÄPIÖMANTELI

Kun kääpiömanteli kukkii, koko pensas on kuin pieni vaaleanpunainen pilvi. Sitä kestää vain muutaman päivän, mutta kuvien avulla tästä vaaleanpunaisesta ilosta voi nauttia kauemmin!
OH MAY


Toukokuu tuli ja melkein menikin jo. Olen ollut pitkään sairaana, enkä ole jaksanut kaivaa kameraa esiin saati tehdä muutakaan. Ehkä tämä tästä alkaa helpottamaan. Tuli äitienpäivä, valkovuokot, hiirenkorvat ja tulppaanit. Pensasaitakin jo kukki ja tytär täytti 9. Omenapuu kukkii nyt ja pihalla on joka päivä jotakin uutta. Ja työtäkin siellä riittäisi, mutta en jaksa ottaa rikkaruohoista tänä kesänä stressiä. Nautitaan ihanasta alkukesästä! 

May has gone by so fast with everything new happening outside every day. I haven't been feeling very well lately, but I hope I'm getting better now. I love the early summer when everything is so fresh. Let's enjoy it!