Monday, 13 January 2014

WINTER LIGHT

Vihdoinkin valoisa päivä. Mutta miten kylmä! Olisin mielelläni ystäväni tapaan tällä hetkellä Thaimaan lämpöisillä ja aurinkoisilla rannoilla tätä kylmyyttä ja talvea paossa. En ole yhtään talvi-ihminen. 

Olohuoneen istuskelunurkkauksen senkin päällinen kylpi tänään niin ihanassa valossa, että se vaati päästä kuviin. Uuden järjestyksen myötä meillä on oikein kaksi erillistä oleskelualuetta olohuoneessa. Tässä pienemmässä on pari tuolia ja tämä senkki ja isommassa nurkkauksessa on sohva ja televisio. Siisteystaso ei ollut nyt sillä tasolla, että olisi voinut ottaa laajempia kuvia, joten niitä lisää sitten toisella kertaa.


Finally a day with light! It's been so dark lately! But the light came with snow and freezing temperatures. I would very much like to be on the beach in Thailand now as my lucky friend is. I'm not a winter person at all.

There was such a wonderful light in this corner of our living room today, I had to take some photos of it. When we changed the order of our furniture in December, we got two living spaces to our living room. These photos are from the smaller one with two chairs and this sideboard. In the other one are sofas and the tv. It's quite a mess here so I wasn't able to take wider photos this time but I'll take some another time.